Nejnovější recenze ze sekce Multimediální centra
Zatím naprostá spokojenost, vše funguje jak má, s USB hubem a klávesnicí je to super. I jednoduché dálkové ovládání je super.
Xiaomi Mi Tv Box S
Přidáno: 9. července 2024
(naposledy upraveno 9. července 2024)
Zakoupeno v Jelmo.cz
- Jednoduchá instalace
- HDR
- Možnost instalace KODI, VLC, streamovat Netflix, iVysilani, Voyo, Prima+
- Docela svižné, nijak se neseká
- Pamatuje si rozkoukané pořady
- Jednoduchý a dobře reagující ovladač, kterým lze i ovládat hlasitost přímo TV a vypnout ji. Stačí tedy pouze jeden.
- Možnost hlasového vyhledávání
- YouTube a Spotify
- Nelze napájet přímo z TV
- Nemá RJ45, takže jede jen přes WiFi
- Produkt je předražený
- Má malý pevný disk
Za tu cenu kterou jsem zakoupil set top box můžete pořídit špičkový od jiné značky který bude mít vynikající grafiku a budete sy moci stáhnout lepší aplikace a hry
jednoduché uvedení do provozu
- jednoduchost ovládání
- wifi připojení
- ovladač funguje přes celou místnost
- malá velikost
- napojení na starou televizi
Stará televize dostala youtubko, internet, funkce přehrávání kanálů, které nemáme normálně signál ani v nabídce operátora.
Jestli nová televize stojí 10k a víc, a stará je ještě dobrá, tak toto jsem považovala za dobrý nápad. Pro mámu jak dělané.
- Funkční, tak jak potřebuji
Bezproblémový provoz, možnost dostupnosti dalších aplikací a služeb.
O2 TV set-top box (2022)
Registrovaný uživatel
Přidáno: 3. července 2024
(naposledy upraveno 3. července 2024)
Zakoupeno v O2.cz
Skvělé, set top box pro O2 TV udělal z mé "hloupé " televize "chytrou" , takže můžu i v ložnici sledovat své oblíbené pořady v době, kdy mám na to čas a ne když právě běží v TV. Navíc si je můžu nahrát a uložit ke sledování na 30 dní. Hodně využívám i předinstalované aplikace, např. YouTube. Instalace set top boxu byla hotová za pár minut, veškeré kabely a dálkové ovládání bylo součástí dodávky. Trochu jsem se obávala, že když nepropojím set top box s internetem kabelem, ale připojím přes WiFi (router je umístěný o poschodí níže), nebude TV dobře fungovat, ale opak je pravdou. Pracuje parádně, všem doporučuji.
Jsem spokojen
- Z hloupé televize udělá chytrou
- Instalace proběhla bez problémů
- Hlasové ovládání super
- Naprostá spokojenost
Ovladač bez baterií, nutnost dokoupit
Jednoduchá instalace a ovládání
- 4K
Po počátečních potížích s nastavením snad už bude bez problémů.
- DVB-T2, 4K, android...
- nelze nahrávat na USB HDD
Zkoušen jen krátce. Zatím vše funkční, rychlé reakce na povely, slušný obraz. Přístroj je velmi lehký, nestabilní na podložce vlivem připojených kabelů. Budu testovat dále....
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybral náš TESLA MediaBox XT850 Android TV multimediální přehrávač a set-top box.
Co se týče možnosti nahrávání na USB HDD, přístroj tuto funkci bohužel nepodporuje. Jinak však s externími USB pamětmi bez problému spolupracuje.
Pokud máte další otázky nebo potřebujete asistenci, neváhejte nás kontaktovat na [email protected].
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Má kvalitnější obraz než přes anténu.
- Odpojuje se od internetu během přehrávání (mám WiFi od O2 v Praze).
- U seriálů jsme nenašli volbu epizody (má fungovat týden zpětně); doufám, že to nemám dělat tak, že pojedu zpátky přes všechny přehrané pořady na té stanici, zatím jsme ale jinou možnost nenašli. Čili modem za 69 Kč měsíčně je zatím drahý i zadarmo
Děs.
- Nepodporuje češtinu
- funguje bez problému
- funguje
při prvním spuštění mi šel zvuk hrozně potichu, ale ve chvíli, kdy jsem udělal upgrade software, tak se rozjel na normální hlasitost.
- Hodně funkcí
- Ovladač nevypne tv
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »