Nejnovější recenze ze sekce Multimediální centra
- Funguje jak má, vše OK.
- Rychlé připojení, velmi kvalitní barvy i zvuk, celková spokojenost -
Obcas zablbne ovladac,ale jinak spokojenost. 8gb ram je fakt znat.
- výborný poměr cena/výkon
- Docela svižné, neseká se
- dálkový ovladač s mikrofonem
- Jednoduché ovládání
- Nemá LAN přípojku k připojení k netu, možnost dokoupit síťovou kartu
- Bleskové reakce oproti androidu
- Vodafone zatím není s to udělat aplikaci na TV :(
- Celkem dobrý
- Doporučují
- male,rychle,sikovne
- Odstraněno vypadávání obrazu u staršího zařízení.
- Byl poskytnut se slevou.
- Dle montéra od O2 (CETIN) co je instaloval mi byl od O2 dodán starší typ, který on již nedodává jelikož má časté výpadky což se následně i projevilo a to zejména při zapínání.
Dle informace montéra mi byl dodán starý výběhový typ s častými výpadky což se následně projevilo a tak ho nikomu nemohu doporučit a nechápu proč ho O2 byť se slevou prodává zákazníkům....
- Cenově dostupná Google TV
- aktualizovaný produkt
- Google Play obchod
- vyšší cena
- starší TV nezvládnou napájení přes USB
Na rozdíl od pár let starých televizí, kde nedochází k aktualizacím a mizí odtamtud postupně aplikace, je tahle hračka aktualizovaná.
- Dobry kdyz funguje
- Nema tolik bloatware
- Dobry ovladac
- straci signal, muse se restartovat
Pred tim jsem mel Mi stick ktery se prehrival. Tento se zatim neprehriva. Je ale hosne citlivy na signal. Pouzivam replikator takze signal neni nejlepsi (ale stale kolem 100) ale i pres to vypadava. kdyz se nechyta, musim box restartovat. Pak to open nejakou dobu funguje, ale pak opet restart.
- Funguje tak jak má,vše OK.
- nemůžu ovládat televizi, to předchozím šlo. Mám starší televizi, tak je to možná tím-
Dostupnost a cena
- Spokojenost
- Žádná
- Nezasekává se obraz ani zvuk sledování O2, jednoduchá instalace všeho, cena
- Zlepšila se i kvalita obrazu
- Pomalejší zapnutí TV cca 5-8 vteřin
- jednoduché, intuitivní ovládání
- dostatečný výkon
- 4K
- ovladač
- hlasitost zvuku
Na svou cenu poměrně kvalitní produkt. Výkonu je dost pro přehrávání jakéhokoliv obsahu. Tlačítka dálkového ovladače nejsou poměrně chabá. Ze 3 ovladačů jeden vadný už při rozbalení, u druhého mám strach kdy se pokazí a teprve třetí funguje asi tak jak by měl. Naštěstí se dají koupit samostatně.
TV stick spojí ovládání hlasitosti televizoru a TV sticku do jednoho a maximální hlasitost je poměrně nízko a není možnost zvuk více zesílit. Běžně to stačí, ale může se stát, že to občas nebude stačit. Zejména pro hůře slyšící osoby bych toto zařízení nedoporučil.
žádná