Nejnovější recenze ze sekce Multimediální centra
- Jednoduché ovládání. Ze staré TV udělá chytrou. Vhodné na cesty. I v zahraničí můžete sledovat své programy.
4G RAM, pružná, rychlá a dobré podsvícení dálk.ovladače.
K ničemu. Jen to přijímá signál. Ale příslib, že se to samo připojí na wifi a bude se tam něco moci dělat je lež. Umí to samo jen ukazovat žánrové obrázky.
- Levné funkční
- Široká podpora Audi jo a video formátů.Kodi,netflix a podobné platformy běží bez problémů. Výhoda podpora HDR 10+, dolby atmos, gigabitová lan karta.
- Zatím nic.
Za mě zatím nejlepší multimediální box co jsem měl. Tohle se nokii povedlo. Za málo peněz hodně muziky.
- Rychlý
- Vše funguje jak má
- Za ty peníze super věc
Krabička funguje dle mých představ. Veškeré aplikace(Netflix, Disney, Skyshowtime, Vodafone TV, YouTube) které používáme doma fungují parádně.
Nemusím kupovat novou televizi
- Bluetooth ovladač
- Prostě to funguje.
Měl jsem předchozí generaci a vydržel 6 let denního používání, pak odešel ovladač. Doufám, že tenhle vydrží taky. Oproti předchozí generaci, žádná změna. Prostě zahodíte starý, zapojíte nový a jede to. Ovládání stejné.
- šikovný způsob zrcadlení mobilního přístroje. je možné nainstalovat aplikace přímo v přístroji a přihlašovat se bez mobilu.
Vše funguje jak má, v kombinaci s klávesnící naprostá spokojenost. Výhodný poměr kvalita/cena.
Funguje. Docela rychle reaguje. Zatím jsem to moc nezatěžoval ale KODI na něm běží bez problémů. Už je tam i předinstalované. Doporučuji koupit pořádný HDMI kabel. Ten co tam je levný mrzáček. Ovladač by mohl být kvalitní. Bál jsem se že ho rozmáčknu v ruce a navíc je potřeba mířit přímo na pixlu. Jinak zatím OK. Mě šlo hlavně o KODI a to funguje.
- Poměr cena výkon
- Ze staré televize udělá Smart TV
- Ovládání pouze jedním ovladačem!
Máme ještě podobný přístroj koupený před dvěma lety a tam není možnost televizi vypnout ovladačem smart boxu. Zde to jde, takže původní starý ovladač není třeba. Za mě skvělé.
- bešzproblémová funkce
- České menu
Jsem spokojen.
Funguje spolehlivě
snadné ovládání
Zatím testuji a jsem nadšený. I z toho, že mohu TV poslouchat přes sluchátka Apple. Špatně slyším a přes sluchátka si užívám to, co jsem bez nich neslyšel.
- Vše funguje jak má