Nejnovější recenze ze sekce Multimediální centra
- je prostě the best
funguje jak jsem očekával
- Má vše co se dá od Google TV boxu očekávat
- Dobrá podpora výrobce Strong
- Udělá i ze starší TV smart TV
- Dá se ovládat dálkovým ovladačem od TV
- Složitější instalace ale to je dané Googlem a výrobce s tím nic nenadělá.
Koupeno k smart TV LG, bohužel výrobce LG nepodporuje starší modely a tak aplikace postupně přestávají fungovat.
Tento box nám vše vyřešil, všechny aplikace zase fungují (a rychleji než na TV).
funguje podle mych predstav - spokojenost
- Super
Prostě APPLE TV
spokojenost
Vše funguje jak má. Zatím bez výtek.
Koupil jsem jako druhý do domácnosti ke starší televizi a jelikož slouží ten první k maximální spokojenosti, tak volba byla jasná. Žádná další krabice u televizoru, Dongle se krásně schová za ní a nic není vidět. Funguje bez problémů. Doporučuji.
- Výborně funguje.
- výborně funguje
Xiaomi Mi Box S 2nd Generation
Přidáno: 7. října 2024
(naposledy upraveno 7. října 2024)
Zakoupeno v Mobil Pohotovost
- O2 TV pouze z neofic webů a není v menu, je schované Tedy zdlouhavé zpouštění.
- Nejde nainstalovat O2 z Googl play.
- Tato varianta již s Google TV (namísto Android TV) je dobře odladěná, relativně jednoduchá na nastavení i ovládání i prp neexperty
- Zde za velmi výhodnou cenu
- Líbilo by se mi, kdyby šli přemapovat tlačítka DO na streamovací služby, které používám já, ale chápu, že to bude otázka obchodní taktiky a dohody s třetími stranami
4 palce nahoru!
Malá příjemná krabička, horší ovladač...
- Po aktualizaci podpora DD TrueHD, DTS-HD Master
- Dolby Vision
- V Plexu přepínaní rozlišení i frekvence
- Nepodporuje TIDAL connect (dalo se čekat)
Výkonný a univerzální TV box s podporou bezztrátových audio formátů.
Jsem spokojen, aplikace co jsem chtěl tak šlapou bez problému, pěkný obraz i na oled
S Xiaomi Mi Tv Box S se naše televize proměnila v multimediální centrum. Snadné ovládání a intuitivní prostředí z něj dělají skvělého společníka pro sledování filmů a seriálů. Široká škála aplikací uspokojí i náročnější uživatele. Plynulý chod a rychlé načítání obsahu jsou zárukou příjemného zážitku. Určitě doporučuji všem, kteří chtějí ze své televize dostat maximum.
- Nespolupracuje s O2 TV na starší TV
- funguje
Produkt dobrý, ale možnost komunikace v podstatě s kýmkoliv z O2 N U L O V Á. Zpětný telefonát Vaší operátorky s naučeným dotazem: "Jak vám mohu pomoci" hodinu až dvě poté co zákazník rozhovor potřebuje je naprosto k ničemu !!!!
Ivan Hanuš, Vysoké n. Jiz.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »