Nejnovější recenze ze sekce Multimediální centra
Homatics Box R 4K z produkce čínské společnosti SEI Robotics
Nejlepší a nejvýkonější na našem trhu. Super obraz i zvuk. V současné době jde zřejmě o nejvýkonnější set-top box v nabídce českých prodejců. Doporučuji.
- Kvalita,rychlost,jednani,cena,ochota.
Naprosto perfektni,vse funguje,to co jsem shanel to me nasli a dodali,zbozi naprosto v poradku..Jsem velice spokojeny a jsem rad ze jsem mohl zbozi koupit zde.Doporucuji.
Zařízení splnilo funkci, kvůli které jsem jej pořídila, takže jsem spokojená. Jistě toho umí i mnohem více, no s tím se budu teprve seznamovat.
máš již 3 kus a super :-)
zatím šlape jak má, splnil co požaduji a vše OK, uvidíme za delší dobu, mám ho krátce
+ Proti původní verzi značeně vylepšen. Rekonfigurace 1 verze a návrat k první verzi aplikace podle mých zkušeností téměř nemožný. Dohodnutý opravárenský servis raději nekomentuji.
- Vyhovuje
- Malý, nenápadný
- Pro starou televizi i starý lidi nevyhovující
- velikost
- Kvalitní Google TV box
- Neseká se
- Dálkové ovládání včetně číslic
Moc šikovná krabička
Doporučuji
Nemám žádný názor - již funguje. Je to spotřební zboží, jako třeba nářezový elektrický kráječ - krájí
Rychlá reakce, uživatelská přítulnost vše OK
Svítí ovladač
- Z blbé televize se stane chytrá
- U novější televize do cca 5ti let funguje bez problémů
- Jednoduchá instalace
- Nemá český návod
- Na hodně staré televize špatně funguje např. po vypnutí a následném zapnutí televize nejde zvuk, takže vše do továrního nastavení a znovu nainstalovat a takhle při každém vypnutí televizoru, fakt zábava
- Nejdou titulky pro neslyšící - to se nám podařilo až u dražších jako je Strong nebo Tesla, protože potřebujete ovladač s číselníkem
- Kvalitní a rychlý.
- Na dálkovém ovladači chybí tlačítko EPG , Jinak nic.
Perfektně šlape rychlost, kvaltní obraz , na O2tv bez problémů.
Reakce značky TESLA
Dobrý den, Petře,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi TESLA MediaBox XT850 Android TV.
V současné době tlačítko EPG přímo na dálkovém ovladači není, ale funkce EPG je snadno dostupná v aplikaci Live TV, což Vám umožní prohlížet si programové schéma televizních stanic.
Pro další informace a tipy k využití všech funkcí našeho MediaBoxu XT850 včetně přístupu k EPG v aplikaci Live TV, Vás zveme k návštěvě našeho uživatelského manuálu, který naleznete na adrese eshop.tesla-electronics.eu v sekci "Ke stažení". V manuálu naleznete podrobné informace, které Vám pomohou využít MediaBox XT850 k Vaší plné spokojenosti.
Pokud máte jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, prosím, neváhejte se na nás obrátit na emailu [email protected].
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Rychlost, cena
- Instalace O2 přes APK, ale super
Za tu cenu super rychlý "boxík"
český návod i menu, jednoduché nastavení, funguje zatím bez závad
- Homatics Box R 4K z produkce čínské společnosti SEI Robotics
- Nejlepší a nejvýkonější na našem trhu. Super obraz i zvuk. V současné době jde zřejmě o nejvýkonnější set-top box v nabídce českých operátorů. Doporučuji.
- Vůbec nic.
- Kvalita zpracování
- Přehlednost menu
S výrobkem jsme spokojený a můžeme jedině doporučit!
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »