Nejnovější recenze ze sekce Multimediální centra
- Splnuje parametry
Doporučuji koupit, v balení je stylový ovladač i kabel na propojení s TV.
- číselná klávesnice
- všechny zvukové a obrazové formáty
- synchronizace obrazu a zvuku přes doplněk Kodi
Toto zařízení jsem koupil primárně pro streamování filmů z doplňku Kodi.Bohužel zvuk s obrazem není synchronní a i když to v nastavení "srovnáte" po chvíli je obraz se zvukem opět mimo.Pro mě nepoužitelné,prodal jsem to a zakoupíl Xiaomi box,kde je všechno v pořádku.Nezkoušel jsem přes streamovací platformy,tam to může být jinak!
- Rychle spolehlivé zařízení
skvěle funguje, sleduji na něm O2 TV
- Poměr cena/výkon
Splnuje ocekavani
- jednoduchá instalace, dobrá cena
- Funguje bez problémů.
Bez žádných chyb
- Super věc :-)
- Vylepší starou TV - co produkt nabízí v popisu , to funguje.
Spokojenost
Že staré televize udělá smart TV.
- šikovná věcička
- Cena, funkce, snadné uvedení do provozu, jednoduché spárování s dálkovým ovladačem TV, přítomnost DBTV-2.
- Poněkud zdlouhava instalace aktualizací - cca 50 minut.
Za poslední 3 roky již čtvrté multimediální centrum, pokaždé jiné značky. Ty první tři centra vydržela bez závady cca 1/2 - 1 rok. Toto centrum je v provozu cca 1 týden, tak uvidíme, co bude dál. První dojmy jsou příznivé.
Reakce značky TESLA
Dobrý den, Vladimíre,
děkujeme Vám za pozitivní recenzi a za to, že jste si vybral náš produkt TESLA MediaBox XT850.
Co se týče delší instalace aktualizací, chápeme, že čekání může být náročné, zejména pokud se jedná o větší balíčky. Tyto aktualizace jsou však důležité pro zajištění bezproblémového chodu a nejnovějších funkcí. Naštěstí se jedná pouze o občasné operace, a doufáme, že tato drobná nepříjemnost nebude mít vliv na celkovou spokojenost s naším produktem.
Věříme, že MediaBox Vám bude sloužit dlouhodobě a bez potíží. Pokud byste měl v budoucnu jakékoliv dotazy či problémy, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]. Rádi Vám pomůžeme.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Jednoduché zapojení
- pracuje jak má
Jsem spokojený. Zapojení i spuštění bylo jednoduché a funkční.
- Celkom překvapuje moje ocakavania, s mojej starej TV, mam teraz smart TV
- Ovládání má bluetooth i infra- vypíná i Tv
- Usb sběrnice zvládá dva HDD o celkové velikosti 8 TB
- Jednoduchá instalace
- Skylink, Youtube, Netflix ... fungují super
- Obchod s placenými filmy jde velmi obtížně odinstalovat a je provázaný do startup menu- Android 12
- Super cena
- Kvalitní produkt
- Snadno přenosný a lehký
- Plynulý obraz a zvuk
- Je možné připojit kamkoliv
- Součástí je bezva hdmi prodlužovací kabel
- Malé interní úložiště
Výhoda je plynulé ovládání bez záseků. Jednoduše přenosný, vysoce kvalitní, velmi spolehlivý, Jediná nevýhoda je menší dostatek úložiště. S tímto produktem jsem velice spokojený. Určitě tenro produkt se hodí do každé domácnosti. Nejlepší do staré televize.
- chtěla jsem k O2
Používám teprve krátce - a zatím spokojenost.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »