Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Multimediální centra

Apple TV mc572hc/a

Apple TV mc572hc/a

Jindřich Šaur Jindřich Šaur

Přidáno: před hodinou

• Streaming z ostatních Apple zařízení
  • Přehrává YouTube
  • Nepřehrává z iTunes serveru na NASu

Pohodlné přehrávání YouTube pro ty, kdo mají televize, které touto funkcí nedisponují.
Majitelé iPhone, iPadu a MacBooku mohou snadno promítat fotografie či přehrávat videa na velké obrazovce. Domácí prezentace fotografií se tak posouvá zase kousek dál a vzdaluje se od listováním alby s papírovými fotografiemi. Celá společnost může koukat na stejnou fotku se stejným výkladem.

AverMedia AVerLife ExtremeVision

AverMedia AVerLife ExtremeVision

peta809 peta809

Přidáno: včera, 21:11

(naposledy upraveno včera, 21:11)

• design multimediálního centra
  • výkon (dokáže plynule přehrát nejnáročnější video na světě)
  • cena (kupoval jsem ho na PixMania za 1700Kč vč. poštovného)
  • česká lokalizace menu
  • LAN
  • 2x USB
  • 1x eSATA
  • pěkný dálkový ovladač
  • HDMI kabel v balení (což ve většině přístrojů nebývá)
  • YouTube
  • Flikr, Picasa
  • internetový prohlížeč
  • Facebook, Twitter
  • USB porty jsou zezadu
  • pomalé a neintuitivní procházení webu (ale MMC k tomu neslouží)

Přehrávač již nějakou chvíli mám a jsem s ním vcelku spokojený. Dokonce mi přehrál plynule nejnáročnější video na světě, které je od společnosti Samsung a každá vteřina záběru má 40MB, tj. 40MB/s. Má i české menu a prohlídnete si na tom i nějakou tu webovou stránku, obrázky na Flikru nebo Picase či videa na YouTubu. Ale pokud to myslíte s prohlížením internetových stránek vážně, tak tento multimediální přehrávač není pro vás. V celku jsem s ním zatím spokojenej, v téhle chvíli bych mu dal 90% ze 100%, takže velmi dobrý.

Samsung SWA-5000

EVOLVE Solaris

Ján Matyňák Ján Matyňák

Přidáno: 13. května 2012

• archiv České televize
  • podpora všech full hd formátů
  • USB 3.0
  • internetový prohlížeč
  • stručný manuál

Nahrál jsem si do něj EVOLVE aplikaci pro archiv České televize a jsem maximálně spokojený. Pohádky, fotbálek, Kluci v akci, Vyprávěj - všecko běží jak má. Za 2 tisíce korun nejlepší přehrávač co se dá koupit. Doporučuji.

Sencor SMP-8000HD

Sencor SMP-8000HD

Robert Robert

Přidáno: 13. května 2012

• cena super
  • přehraje vše
  • rychlost
  • internet.radio
  • špatné hledání v souborech

Dobrá cena za HD,ještě se mi nestalo že by něco nepřehrál akorát my vadí hledání škoda že třeba na ovladači není abeceda abych zadal pismeno a ono to našlo soubory začinajicím písmenem ale jinak super.

Přidáno: 9. května 2012

(naposledy upraveno 13. května 2012)

Nedoporučuje produkt
  • Téměř nic, abych byl objektivní.
  • Téměř všechno.

Absolutní SHITBAZMEK a nevím, jak bych to slušně nazval.!!!!!!!!
Dnes 9.5.2012 už nefungují ani archivy, ani on-line TV, prostě WEBové služby zhrouceny, takže vyhozené peníze, lituji, že jsem si takový zmetek koupil, měl jsem jít raději do hospody. Za dva tisíce - to by bylo docela pěkné.
Sleduji fórum Eagetu - hodně rozhořčených zákazníků. Dnes - 14.5.2012 už nefunguje na webových službách opravdu nic. Ať se to to tedy prodává jako multimediální přehrávač za 800,- Kč a neslibuje se 100 a více on-line TV,YouTube atd. To je opravdu totální podvod, a kdyby to nyní všichni vrátili, museli by uspět a vážený Eaget by byl v .... a ať si to prodává v Číně, Srí Lance, Urunda Murundi a ne tady!!!!
Takže Eaget - už nikdy více !!!!!

Sencor SHR 9600T

Sencor SHR 9600T

Pepa Pepa

Přidáno: 8. května 2012

• Cena - výkon.
  • Dva tunery.
  • Pevný disk.
  • Vše.
  • Nemá ani časovač pro vypnutí, když člověk usíná u televize.
  • Nemá scart.
  • Nemá internetovou TV.
  • Nemá TV archivy.
  • YouTube nepřehraje každé druhé video.
  • Hlasitější větrák.
  • Velice slabá vnitřní vybavenost pro práci na internetu.

Je to lepší set top box, kromě toho neumí skoro nic.Nemá TV archivy, internetovou TV, YouTube nepřehraje většinu videí, zahlásí video není podporováno. Internetové rádio se musí hledat na internetu a složitěji dodat do nabídky, dle nedostatečného návodu. Malá písmenka na obrazovce. Při příštím nákupu jiného multimediálního centra pečlivě prostuduji všechny recenze a videa na YouTube. Tento výrobek je pro velice nenáročného uživatele co chce nahrávat z TV a koukat na jiný program TV a uvolnit místo ve svém PC a všechny filmy, muziku a fotky dát na pevný disk v multimediálním centru.

Martin M. Martin M.

Přidáno: 6. května 2012

• + velice kvalitní D/A převodník
  • + obstojná kvalita obrazu z HD zdroje (BD)
  • + upscaling DVD na FullHD také slušné
  • + příjemné uživatelské rozhraní (GUI)
  • + české GUI
  • pomalé GUI
  • - nepřehrává udávané mediální formáty (mkv)
  • - přehřívá se
  • - nestabilní síť
  • - nestabilní firmware
  • - příliš dlouhý start systému
  • - přílišná doba stahování aktualizací FW
  • - hlučná mechanika

Po dlouhém očekávání konečně na českém trhu! Hurá pro něj, 200 kilometrů na cestě a konečně je doma.

Po prvotním zapojení a spuštění, jež trvalo poměrně dlouho, se spustilo pohledné menu. Ovšem už při prvních pohybech v něm jsem zjistil, že něco nehraje - pohyb menu není plynulý.
Aktualizace firmware přes síť bylo téměř nereálné (velice pomalé), ale podařilo se mi stáhnout FW ze stránek výrobce, vypálit na CD-RW a tento pak nainstalovat po vložení do mechaniky přístroje - bohužel, změna nenastala.

Vložení a přehrávání BD bylo v pořádku, HDMI zapojení jak ASUS -> AV reciever -> TV, tak i zapojení AV reciever <- ASUS -> TV (tedy využití obou HDMI) proběhlo v pořádku. Bohužel, když jsem se snažil tentýž film shlédnout druhý den znovu, namísto DTS-HD Master Audio mi reciever zahlásil pouze stereo, pomohl až restart O!Play přehrávače.

Při pokusu o připojení k síti se mi bezdrátově nepodařilo spojit, využil jsem tedy kabel. Po dalších pokusech s WiFi a překonfigurováním celé domácí sítě se nakonec i to podařilo. Bohužel jen do vypnutí přehrávače, druhý den už se nepodařilo být online ani přes WiFi, ani přes kabel.

Uznal jsem, že je čas vyzkoušet HDD připojený na USB - přes oba porty si přehrávač HHD a jeho strukturu v pořádku načetl (1TB WD MyBook, 3,5", externí zdroj napájení, NTFS), ale s přehráváním 1080p mkv (kodek H.264) souborů, ať už se zvukem v Dolby Digital (AC3), DTS, nebo PCM stereo, už nastal problém - přehrávač hlásí "Nepodporovaný soubor".. po prostudování manuálu jsem zjistil, že je datový tok omezen na 15 Mbps, tedy sáhl jsem po mkv v rozlišení 720p, které disponuje datovým tokem cca 5-7 Mbps. Bohužel i u tohoto mi O!Play zahlásil totéž.
Po přesunu do složky s BD ripem, tedy s kompletním uloženým BD s celou adresářovou strukturou, se mi podařilo přehrát pouze konkrétní soubory, nikoliv celý disk, ačkoliv i tuto možnost výrobce uvádí, a to pouze do velikosti do cca 500 MB, hlavní video soubor (28GB) se přehrát nepodařilo s opět stejným výsledkem - "Nepodporovaný soubor".
Při pokusu o přehrávání těchto souborů při občas funkční síti přes DLNA se dostavil stejný výsledek.

Videosoubory s nízkým rozlišením a kompresí divX / xVid (avi do 700MB velikosti) pak vše probíhalo korektně přes síť i z přenosných medií (CD-R/DVD-R).

Obrazově přehrávač podával slušný výkon, nebylo na co si stěžovat.
Po stránce velmi kvalitního D/A stereo převodníku zněl přehrávač naprosto skvěle, tedy po zvukové stránce si ho nemohu vynachválit.

V průběhu těch pár dní se přehrávač 2x úplně sekl (bylo nutné jej vytáhnout ze sítě 230V) a výrazně hřál.

Bohužel pro ASUS O!Play BDS-700 bylo mým zásadním požadavkem možnost přehrávání BD, mkv (H.264) a možnost využití 802.11n WiFi, z čehož dvě třetiny nebyl schopen splnit a tak mé bydlisko přehrávač po pěti dnech opustil.

WD Elements Play, 1TB

WD Elements Play, 1TB

Ověřený zákazník ANACOMP.cz Mirek996

Přidáno: 6. května 2012

Zakoupeno v ANACOMP.cz

Doporučuje produkt
  • Rychlý přenos dat, velice kvalitní produkt

Tento výrobek doporučuji.

Přidáno: 5. května 2012

Nedoporučuje produkt

po mnoha dnech čekaní jsem si tuhle hračku pořídil také zatím zklamaní....
první bylo po rozbalení na čelním panelu škrábanec....
druhý bylo po připojení do domací sítě - sdílenej HDD připojený k routru nevidí vůbec, a v PC vidí pouze pár souborů jak video tak hudbu i když je nasdílený celý adresář
no a třetí největší je zklamání s podpory mkv - jelikož mám hodně filmů v tomto formátu těšil jsem se jak si je přehraju no z těch mnoha co jsem zkoušel to vzalo asi tak 5-6 filmů.
Přes MediaInfo jsem porovnával rozdíly mezi filmem co hraje a nehraje:
pro příklad uvedu třeba filmy Letopisy Narnie
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.264
StreamSize/String : 9,69 GiB (89%)
Enkódoval : x264 core 59 r839 27c3071
Nastavení enkoderu : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=0 / threads=3 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=9925 / ratetol=1.0 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=1.00 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=2:1.00
Jazyk : English

ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.242
StreamSize/String : 9,12 GiB (78%)
Enkódoval : x264 core 65 r1026 745a48b
Nastavení enkoderu : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / psy_rd=1.0:0.0 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / wpredb=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=8927 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:1.00

jak je vidět hlavní rozdíl je v položkách
Format_Profile : High@L5.1 (nehraje)
Format_Settings_RefFrames/String : 5 frame (nehraje)

Format_Profile : High@L4.1 (hraje)
Format_Settings_RefFrames/String : 4 frame (hraje)

a takhle je to i u ostatních filmů - jakmile je 5 frame vyskočí hláška formát není podporován :-((

třeba s přichodem jiného firmware by se to mohlo změnit - nicméně v tomhle stavu mi je přehrávač k ničemu....

D-Link Boxee Box DSM-380

• + přehraje skoro vše
  • + titulky
  • + doplňují funkce - např. web radio
  • - obraz !!!
  • - nutný opravdu kvalitní záznam

Přehrávač je opravdu dobře vybaven možnostmi přehrávání (myšleno kodeky). Problémem je však kvalita obrazu u méně kvalitních záznamů - cca. 1/2 velikost záznamu proti DVD je již výrazně vidět. Porovnával jsem s TV od LG, která měla USB slot pro přehrávání MM. Obraz neměl kontury a výrazně "kostičkoval". Kvalitní záznam je již OK. Výborná je vybavenost pro přehrávání titulků.

Ověřený zákazník Electro World Tomáš

Přidáno: 3. května 2012

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt
  • Přehrává mou požadované formáty,vynikající zvuk a velmi dobrý obraz.
  • Druhý HDMI výstup je pouze zvukový pro připojení receiveru.

Šlo mi hlavně o kvalitu obrazového a zvukového výstupu.Přehrávač není bez much,je poměrně pomalý,nepřehrává datově větší MKV,má pouze 2.0 USB.

Ferguson Ariva 200A

Ferguson Ariva 200A

Ověřený zákazník Aukro.cz Svatopluk Chlápek

Přidáno: 3. května 2012

Zakoupeno v Aukro.cz

Doporučuje produkt
  • Je to super. Obrázky, filmy, hudba, internet.rádia nemá to chybu.
  • Nic

Doiporučuji

Dune HD Smart B1

Dune HD Smart B1

WinK WinK

Přidáno: 30. dubna 2012

(naposledy upraveno 8. května 2012)

• Kvalitní převodník - vynikající zvuk
  • Pěkný obraz
  • Plná podpora HD audií
  • Internetový prohlížeč, internetová rádia
  • Spousta funkcí a nastavení
  • Kvalitní zpracování, podpora a konektivita
  • Trochu hřeje, jinak NIC

Kompaktní MMC, které přehraje naprosto všechno jak z placky tak z HDD
Velmi rád sem za funkci odpojení a vypnutí HDD při vypínání MMC, což mnohé jiné značky nepodporují.
Možnost rozšíření flash paměti zastrčením mikroSD karty.
Spousta nastavení a dalších funkcí během přehrávání médií,
rozhodně tento produkt můžu vřele doporučit.

Umax eGreat EG-R6S

Umax eGreat EG-R6S

Ověřený zákazník Alza.cz olda

Přidáno: 30. dubna 2012

(naposledy upraveno 30. dubna 2012)

Doporučuje produkt
  • malý, lehký,vhodný na dovolenou pro malé rozměry
  • lze přehrávat i kopírované DVD filmy
  • -?

Media-Tech CINEMA HQ MT4160

Media-Tech CINEMA HQ MT4160

Přidáno: 28. dubna 2012

• Neumi DVB-T2, to v popisu je kec

Neumi DVB-T2, to v popisu je kec, viz straky vyrobce, umi pouze DVB-T: http://www.media-tech.eu...

WD TV Live HUB, 1TB

WD TV Live HUB, 1TB

Ověřený zákazník Alza.cz DzeryCZ

Přidáno: 27. dubna 2012

• Jednoduché ovládání.
  • Zvládá hromadu formátů.
  • Slušné portfolio aplikací.
  • Firmware není odladěn.
  • Podsvícení loga se při přehrávání nevypíná.

Tento přehrávač mám již rok. Vybral jsem si ho pro to, že má ethernet, interní pevný disk a v té době měl i příznivou cenu.

Mezi jeho hlavní nedostatky patří to, že díky nedoladěnému firmwaru občas spadne (například u prohlížení fotek, nebo u spouštění nějaké aplikace) . Dále mi vadí podsvícení loga, které neustále svítí. Lze sice vypnout, ale poté nevíte zdali máte přehrávač vypnut nebo ne.

Ověřený zákazník ALFA.cz Mirda

Přidáno: 27. dubna 2012

Zakoupeno v ALFA.cz

• Tv archívy, možnost upgrade FW, cena
  • Slabší chipset, IR ovladač, kolize s ovladačem LG televize

Úplně postačuje, především jako upgrade starší TV která nenabízí přehrávání z mass storage USB disku, je to skvělá věcička..

Noontec A9 Smart TV Box

• -USB port : 2 x USB2.0 host
  • -Android 2.3 OS, Gingerbread
  • -Audio výstup: stereo R/L, optický SPDIF, HDMI digitální
  • -LAN : RJ45 10/100 Ethernet, Wi-Fi 802.11n zabudovaná
  • V balení ovladač na prd ,doporučuji koupit klávesnici a myš na dálku...

Parádní věcička a hračka k TV mohu jen doporučit...Nikde se nic neseká a vše funguje tak jak má....

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25